Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Преди няколко вечери си легнахме с жена ми и се приготвихме за сън. Имах
        голямо желание да правим секс и започнахме да се докосваме под завивките.
        Искам да отбележа, че любовната игра не беше едностранна, а взаимна. Скоро
        вече бях много възбуден и тъкмо да пристъпя към действие, жена ми ми каза:
        „Скъпи, не ми се прави секс! Искам просто да ме гушкаш!„ , на което аз успях
        само да я погледна въпросително в очите с много учудено и неразбиращо
        изражение на лицето. „Вие, мъжете, не може да разберете сексуалните
        потребности на жените! Имам желание само да се сгуша в теб!„ . Тази нощ не
        правихме секс.
        На следващия ден излязохме с жена ми на пазар в един огромен търговски център.
        В един елегантен и скъп бутик тя премери дузина прекрасни рокли и всички и
        стояха превъзходно. Милата ми съпруга не можеше да избере измежду три от тях.
        Тогава неочаквано, дори и за мен, й предложих да вземе и трите. Трябваше да
        видите погледа й. В него се четеше почуда, щастие и вече се забелязваха малки
        искици сексуална страст. Радостна тя ми каза, че за новите и рокли трябва да
        премери и няколко чифта подходящи обувки, които струваха около 500 лева. И
        тук отговорът, които последва от моя страна беше „Разбира се, скъпа!„ .
        Настроението и вече беше много добро. Искрите от преди половин час бяха
        прераснали в пламъци. Почти бях успял да разруша образа на тези безчувствени
        същества – мъжете! До бутика се намираше и едно бижутерско ателие. Жена ми се
        втурна в него и след минута излезна с прекрасна гривна с диаманти като от
        прави страстен поглед кам мен и умолително зачака отговорът ми. Чу се още
        едно „да„! В очите на съпругата ми се четеше вече животинска страст и образът
        на мъжете беше тотално променен. С всичките рокли, обувки и бижута тя се
        отправи към касата.
        „Скъпа, знаеш ли, нещо нямам желание да купувам каквото и да е. Не ми се
        правят покупки.„ Жена ми застина на мястото си и ме погледна учудено. Какво
        ли и минаваше през главата. На лицето и се четеше изненада, объркване и
        ярост. „Вие, жените, не може да разберете потребностите от покупки на мъжете!
        Искам просто да ме гушкаш!„ .
        Последваха няколко много тежки дни. Вече отново спим в едно легло, но май няма
        да правя секс дълги години. Но чуството в онзи момент в търговския център е
        незаменимо...
        Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
        2003 Honda CBR 954 RR

Comment

• Малката Сара пита баща си:
          - Татенце а мога ли да изпратя картичка за Свети Валентин на човек от друга вяра?
          Бащата - евреин на средна възрст оговаря:
          - Мисля, че можеш миличка. На кого искаш да пишеш?
          - На Осама Бин Ладен
          - !?
          - Ами той се крие по разни пещери и всички го мразят. Като получи картичка от еврейско момиченце ще види, че не всички по света са лоши и може би ще спре да прави лоши неща и да се крие.
          - Това е най-хубавото нещо което съм чувал миличка - казва просълзен бащата.
          - И като престане да се крие нашите снайперисти ще му пръснат скапаната глава.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• http://slackpack.net/?q=node/495
            www.facebook.com/workshox

Comment

• Да ти е приятно да се повозиш в метрото

http://www.youtube.com/watch?v=AF-KagTq7qY
              http://www.thegamefactory.fr/

Comment

• http://lightray.nnm.ru/dve_raznovidnosti_jogilol
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Учебник по математика е издаден от издателство ЭКСМО-Пресс в 2002 година.
                  Това са няколко задачи от учебника. Отбелязваме, че текста НЕ е изменен, а точно препечатан от книгата:

1. От маса отрязали един ъгъл. Колко ъгъла са останали на масата?
                  А колко ъгъла ще има ако се отрежат два, три, четири ъгъла?

Отг.:
                  Ако масата е четириъгълна (което не е очевидно), то естествено ще станат пет. Или четири. В зависимост от линията на рязане. И то ако редположим, че режем в права линия,а не фигурно. Ако отрежем още един ъгъл - то зависи кой и отново по каква линия режем. Общо казано задачата е лоша - има твърде много допускания ...

_____

2. В тарелка лежали 3 моркова и 4 ябълки. Колко плода има в тарелката?
                  Отг.:
                  Е, какво е плод досега биологията не е дала определение, но ако е по магазинному - то 4 ябълки.

_____

3. На полилея светели 5 крушки. Две от тях изгорели. Колко лампи останали на полилея?
                  Отг.:
                  Отлична задача. Смятам е ясно, че са останали 5 (в задачата никъде не е казано, че са ги свалили след изгарянето). Отделно обаче като се замисля може да са светели 5, ама да е имало 10.

_____

4. Майка имала дъщеря Даша, син Саша, куче Рошльо и котарак Писан.
                  Колко деца е имала мама?
                  Отг.:
                  Биологически - две. Юридически също. А дали счита животните за свои деца (дори и приемни) - това е отделен въпрос.

_____

5. В коридора има 8 обувки. Колко деца играят в стаята?
                  Отг.:
                  Ндааа... Без задълбочени знания задачата си е трудна. Може да се предположи с голяма степен на достоверност, че не са повече от 4, ако изключим възможността някой да е дошъл бос или да е влязъл с обувките.

_____

6. На няколко маси има 12 ножа. Колко са масите в стаята?
                  Отг.:
                  очевидно - николко. Или много...

_____

7. На кокошката Мирка се родили пиленца: едно червеничко и две белички.
                  Колко пиленца има Мирка?
                  Отг.:
                  Пиленцата са три спор няма, но Мирка е някаква мутирала кокошка - ражда.

_____

8. Прилетели два коса, две лястовици, два таралежа (на руски явно е правописна грешка). Колко птици са прелетели?
                  Отг.:
                  Прилетели над къщи? Е, ако способността да лети все пак не прави таралежа птица (може просто силно и високо да са го метнали), то птиците са 4.

_____

9. Седели на водата три врабчета. Едното излетяло. Колко са останали?
                  Отг.:
                  Едно е останал. Което излетяло. Останалите са потънали. Гаранция!

_____

10. Търкаля се по масата разноцветно пръстенче: едната част от него е червена, другата зелена, а третата жълта. Когато пръстенчето се дотъркаля до края на масата какъв цвят ще се вижда?
                  Отг.:
                  Ако приемем, че масата е с ъгли. А за разноцветното пръстенче: откъде да знам?

_____

11. На полица стояли детски книжки. Притичало куче, и взело една книжка, после още една, после още две. Колко книжки ще прочете?
                  Отг.:
                  Е кой го знае колко. Не повече от четири. Все пак може да не прочете всичко.
                  Но колкото и да прочете ще са от полза - кучето явно е умно.

_____

12. Мама изтървала поднос, на който имало две чаши на цветчета, две на прасковки и две на ягодки. Колко чаши са останали?
                  Отг.:
                  Зависи от мекостта на пода (или на каквото там ги е изтървала) и чупливостта на чашите...

_____

13. На дъба имало три клончета и на всеки от тях по три ябълки. Колко са всички ябълки?
                  Отг.:
                  Колко в света или колко на дъба? На дъба - девет. А всички ябълки - мно-о-ого... (абе дъб с ябълки - може да са му приковали 3 клона от ябълка - или присадили ?)

_____

14. Колко пиленца е извел петела, ако е снесъл 5 яйца?
                  Отг.:
                  Къде ли ги е извел? на разходка? Е сигурно много. Но след като яйцата са току що снесени (от петела тц, тц) тях не ги броим.

_____

15. Един банан пада от елхата на всеки 5 минути. Колко ще паднат за един час?
                  Отг.:
                  Е много ясно - 12. Освен, ако на онзи с торбата с банани на елхата не му свършат по рано.

_____

16. По двора се разхождат петел и кокошка. Петела има 2 крака, а у кокошката 4. (интересна кокошка - 4 бутчета) Колко крака са се разхождали по двора?
                  Отг.:
                  Като гледам зависи от разположението на краката на кокошката и като не знам колко използва. Както и кои крака да считам за разхождащи?
                  Ако другия чифт и стърчи на гърба, или ако се разхожда припълзявайки...

_____

17. На масата имало 5 чаши с ягоди. Мишо изял една и я оставил на масата.
                  Колко чаши има на масата?
                  Отг.:
                  Неизядени или общо? Неизядени - 4. Иначе пак са си 5.

_____

18. На полата на Маша избродирали три вишни и две ябълки.
                  Изяли една вишна и две ябълки. Колко плодове са останали?
                  Отг.:
                  На роклята - останали са избродирани 5 изображения на плодове (ако вишната е плод). А плодове са останали три по-малко от колкото са били.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от viki
                    Още малко от него http://www.youtube.com/watch?v=kuxn7Yq8OfY&NR

Comment

• Покрай предния попаднах на още едно франсе http://www.youtube.com/watch?v=nXhLT...elated&search=

Comment

• Относно поведението в интимните съпружески отношения за въздигане на духовната святост на благословеното тайнство на брака и заради славата Божия, написано от Рут Смитърс, възлюблена съпруга на преподобния Л. Д. Смитърс, пастор в Аркадската Методистка Църква на Източната Регионална Конференция, в лето Господне 1894-то.

клик
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim
                          Относно поведението в интимните съпружески отношения за въздигане на духовната святост на благословеното тайнство на брака и заради славата Божия, написано от Рут Смитърс, възлюблена съпруга на преподобния Л. Д. Смитърс, пастор в Аркадската Методистка Църква на Източната Регионална Конференция, в лето Господне 1894-то.

клик
                          Сори за коментара - ама това за бърборенето преди и след , някои жени явно са го чели и то към 21 век го прилагат
                          Ами работи - убива всичко
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Курва и педераст са приятели от детинство. Имат навика да споделят и добро и лошо всеки ден. И ето - един ден идва курвата и казва на педераста:
                            - Леле, dear, "неска какъв пич ме набара - канара! Ама… само два пъти…
                            - А мене, мене да знаеш "неска - 14 тека ти казвам, 14 тека!
                            - Ама, dear, с толкова години стаж съм, ама ако ме опнат 14 пъти, нали няма да мога да ходя, бе?!
                            Педерастът (свенливо):
                            - Е, нали затова сме мъже…
                            ===============================================
                            Новопостъпил затворник го настаняват във една килия със яко старо куче.
                            При настаняването старият му казал:
                            - Тука в затвора играем на една игра, нарича се "семейство", така че ти кой искаш да бъдеш, майката или таткото ?
                            Новодошлият се позамислил малко и предвидливо казал:
                            - Аз смятам да бъда таткото.
                            Старият затворник отговорил:
                            - Нямаш никакви проблеми, хайде ела сега да хванеш мама за кура
                            Въпрос:
                            - Каква е приликата между свидетелските показания и свирката?
                            Отговор:
                            - И двете се правят устно и пред съответния орган.
                            Жена и мъж отишли на ресторант и докато вечеряли на мъжът му се доходило по малка нужда, при което казал на жена си:
                            - Жено аз отивам да пикая!
                            А тя отвърнала разгневена:
                            - Простак с простак, в ресторант сме бе, трябва да кажеш "Жено, отивам да се полюбувам на звездите"!
                            След малко мъжът се върнал и седнал на масата, и посегнал да вземе чашата с алкохол. Жена му го нахокала отново:
                            - Селяндур такъв, сигурно не си си мил ръцете след като гледа звездите, а ще пипаш чашата!
                            - Спокойно бе жена, аз държах телескопа с другата ръка!
                            Прозорецът на един младеж гледа към апартамента на хубаво момиче. Всяка вечер той угасва лампата, застава зад пердето и скришом наблюдава как момичето се съблича преди лягане.
                            Една сутрин телефонът на младежа иззвънява:
                            - Ало, младежо, звъни ви момичето от отсрещния апартамент. Случайно не сте ли забелязали къде оставих снощи чорапите си?
                            Започнали да събират доброволци за войната в Косово.
                            Иванчо чул, че било добре платено и отишъл. В един нещастен ден отишъл на бойното поле стъпил на мина. Няколко дена по-късно се събудил от кома и попитал медицинската сестра:
                            - Жив ли съм?
                            - Да жив сте - отговорила тя.
                            - А цял ли съм?
                            - Мммм да-а-а. Позакърпихме те колкото можахме.
                            - Искам да ви помоля нещо - хайде вижте дали оная ми работа е на място.
                            Медицинската сестра вдигнала чаршафа и с усмивка казала:
                            - Да. Всичко си е на мястото.
                            - А пише ли нещо?
                            - Да. - усмихнато казала тя - Пише "ад".
                            Войника като чул претреперал и изпаднал в кома - 2 месеца.
                            След като дошъл на себе си, тя го попитала:
                            - Какво толкоз казах? Казах ти, че пише "ад".
                            - За това и припаднах. Преди пишеше "Иванчо ебача от Димитровград".
                            Ако абортът е убийство, тогава какво е онанизмът?
                            Геноцид.
                            Две жени решават кръстословица и едната пита другата:
                            - Мъжки полов орган с 3 букви?
                            А другата отговаря
                            - Ако е отвесно, е "мек"!
                            Един мъж седи на пейка в парка и към него се приближава пънкар с коса направена като петелски гребен в най-различни цветове. Човека го зяпнал учудено, а пънкаря му вика:
                            - К"во си ме зяпнал бе, чичка? Не си ли правил нищо шантаво през живота си?
                            А човека му отговаря:
                            - Какво да ти кажа, момче… Преди доста години така се бях натряскал, че хванах и опънах един папагал… и сега се чудя дали ти не си сина ми…
                            Завърнал се Пешо от Африка и отива при приятелите си да ги види след толкова много време.
                            - Оо, Пешо, как си, ква е тая маймуна с теб?
                            - Да, супер беше, добре си преках.
                            - Как са жените там бе Пешо?
                            - Да, добри пари дават, не мога да се оплача, добре се живее.
                            - Абе Пешо кажи как са жените де, кво се праиш сега.
                            И маймунката казала:
                            - Тате, тате, кажи им как са жените.
                            Трима новобогаташи седят в кафенето и обсъждат, колко прекрасни деца имат.
                            Първият:
                            - Моят син е голям юнак. По моите стъпки върви. Занимава се с недвижими имоти, работата му върви супер. Прави големи пари, даже на гаджето си наскоро подари апартамент в Париж…
                            Вторият:
                            - И моят син е голяма работа. Отвори си собствен автосалон. Продава коли на поразия. И той прави големи пари. Миналата седмица подарил на гаджето си чисто ново Ферари…
                            Третият:
                            - А моят път е банкер. Собствена банка си направи. Парите му не можеш да ги преброиш. Вчера на гаджето си дал огромен кредит, без лихва за 30 години…
                            В това време към тях се приближава четвърти новобогаташ:
                            - За какво си говорите?
                            - Абе хвалим се с децата си.
                            - Ох, моят син стана хомосексуалист. Не мога да се похваля, че много се е издигнал. Обаче пък се оправя в живота, мамка му. Ей на - апартамент в Париж му подарил някой, чисто ново Ферари кара, а вчера и безлихвен кредит за 30 години му отпуснали…
                            - Деца, утре ще имаме много важно контролно! - казва учителката. - Никой да не отсъства! Не се приемат никакви извинителни причини.
                            - А ако съм преуморен от секс? - прави се на интересен един ученик.
                            - Ще пишеш с другата ръка.
                            Селският доктор имал връзка с учителката. И както обикновено се случва, тя забременяла. Изродил го и тя му казала:
                            - Ти си го правил, ти си го гледай!
                            Прибрал докторът детето. На следващия ден пристигнал селският поп:
                            - Докторе, помагай! Подул съм се, ще се пръсна.
                            Докторът му ударил една упойка, направил няколко клизми и сложил детето до него. След час попът се събудил:
                            - Как ми олекна, докторе! И шкембето ми спадна.
                            - Ще спадне я. Виж какво хубаво дете роди.
                            Попът се зачудил, но взел детето. На смъртния си одър го извикал и казал:
                            - Сине, имам една тайна и сега ще я разкрия. Аз не съм баща ти. Аз съм майка ти… Баща ти е поп Киро от съседното село!
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• В лаборатория:
                              -Вие носите за анализ не урина, а ябълков сок!
                              - Господи, какво съм дала на сина си за училище...

Comment

• В едно село живеели само фенове на Левски.Един легнал на смъртно легло. Когато попът дошъл за последното причастие, умиращият му изповядал че е станал цсекар!
                                Попът го попитал учуден:
                                - Синко, защо ни предаваш така?
                                А умиращия му отговорил:
                                - Отче, по - добре да умре един от тях!
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X